Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Ehdota jäseniä Saunaseuran johtokuntaan

Uutisarkisto

20.06.2019

 

Suomen Saunaseuran sääntöjen mukaan kevätkokouksessa valitaan nimitysvaliokunta, johon nimetään 3-5 jäsentä. Nimitysvaliokunnan tehtävänä on esittää syyskokoukselle ehdotus johtokunnan jäsenten lukumäärästä 8-10 sekä tehdä esitys johtokunnan puheenjohtajaksi ja johtokunnan erovuoroisten jäsenten tilalle valittavista.

Tämän kevään kokouksessa nimitysvaliokunnan jäseniksi valittiin Nanny Granfelt, Ben Grass, Olli Haltia, Tuulikki Terho ja Lasse Viinikka. Nimitysvaliokunnan koostumus säilyi siten muuttumattomana.

Nimitysvaliokunta on järjestäytynyt ja valinnut puheenjohtajaksi Lasse Viinikan. Sihteeriksi kutsuttiin toiminnanjohtaja.

Nykyisestä johtokunnasta tulevat erovuoroisiksi tämän vuoden lopussa puheenjohtaja Tuomas Lehtonen ja jäsenistä Tiina Kaskiaro, Helka Lassila, Antti Lavonen, Hannu Saintula ja Antti Säiläkivi. Sääntöjen mukaan puheenjohtaja Lehtosta ei voida valita enää uudelle kaudelle, mutta kaikki erovuoroiset johtokunnan jäsenet niin haluttaessa voidaan.

Nimitysvaliokunta haluaa jäsenistöltä ehdotuksia yllä mainittuihin tehtäviin. Ehdotukset pyydetään toimittamaan toiminnanjohtajalle viimeistään 15.8.2019.