Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Suomen Saunaseuran uutiskirje 8/2020

Uutisarkisto

13.07.2020

1. Ennakkovaraukset poistuvat 15.7.
2. Muistutukset Saunaseuran käytännöistä
3. Keväällä vastaanotettujen jäsenhakemusten käsittely
4. Toiminnanjohtajan loma 15.7.-27.7.


1. Ennakkovaraukset poistuvat keskiviikkona 15.7.
Saunatalolle voi tulla saunomaan ilman ennakkovarausta keskiviikosta 15.7. alkaen.

Saunatalo on avoinna maanantaista perjantaihin kello 12.00-20.00. Kahvilamme toimii edelleen pienemmällä työntekijämäärällä, joten valikoimaa on supistettu. Huomioithan myös, että tuotteet voivat loppua mitä myöhemmäksi päivä painuu.

Vieraskielto on edelleen voimassa eivätkä hierojien ja pesijöiden palvelut ole vielä valitettavasti käytössä.

Koronavirus ei kuitenkaan ole poistunut mihinkään ja toivommekin kaikilta saunojilta aktiivista otetta taudin mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi: Älkää tulko sairaana saunomaan Peseytykää huolella Pitäkää huoli tarvittavista turvaväleistä Käyttäkää käsidesiä Antakaa tilaa muillekin saunojille Älkää varatko paikkaanne kahviosta koko illaksi vaan antakaa muillekin mahdollisuus istua ja nauttia kahvion antimia Saunaseura pyrkii omalla toiminnallaan estämään tartuntoja ja seuraamme tilannetta jatkuvasti. Mikäli tilanne menee negatiiviseen suuntaan, voimme joutua palaamaan vuorojärjestelyyn. Toivomme kuitenkin, että koronatilanne pysyy hallinnassa ja voisimme palata normaaliin päivärytmiin mahdollisimman pian.


2. Muistutukset Saunaseuran käytännöistä
Tahdomme muistuttaa kaikkia jäseniämme muutamista seikoista saunomiseen liittyen: Muista ottaa jäsenkorttisi mukaan saunomaan tullessasi Muista päivittää jäsentietosi. Ilman niitä eivät laskut, uutiskirjeet eikä Sauna-Lehti löydä perille Muista saunarauha Saunatalolla käyvät vain korttimaksut Vain yhteispelillä saamme taattua kaikille nautinnollisen saunakokemuksen.


3. Keväällä vastaanotettujen jäsenhakemusten käsittely

Keväällä jätetyt jäsenhakemukset käsitellään näillä näkymin syksyn aikana.

Käsittelyaikaan vaikuttaa kaksi seikka.

Saunaseuraan on tällä hetkellä otettu uusia jäseniä vanhojen jäsenten poistuman verran. Tämä poistuma syntyy pääosin henkilöistä, jotka eivät maksa jäsenmaksuaan ja tulevat näin ollen erotetuiksi.

Sääntöjemme mukaan voimme erottaa jäsenen maksamattoman jäsenmaksulaskun vuoksi kuuden kuukauden jälkeen. Tämä aiheuttaa sen, että saamme tietää poistuman määrän aikaisintaankin vasta kesäkuun aikana. Tänä vuonna tietojärjestelmäuudistuksesta johtuen jäsenmaksulaskut ovat lähteneet normaalia myöhemmin ja myös erottamispäivämäärä on siirtynyt myöhemmäksi.

Keväällä jätetyt hakemukset ovat tällä hetkellä automaattisesti jonossa. Hakijoihin ollaan yhteydessä syksyn aikana kun hakemusten käsittely on ajankohtaista.


4. Toiminnanjohtajan loma 15.7.-27.7.
Toiminnanjohtaja on lomalla 15.7.-27.7. välisen ajan. Tuolloin myöskään toiminnanjohtajan puhelinaikaa ei ole (normaalisti puhelinaika on ti-to kello 10-13).