Sulje

Jokaisen kuun 1. lauantai on jaettu ja jokaisen kuun 1. maanantai huoltomaanantai

Katso tarkemmat aukioloajat

Saunatalo on avoinna myös helatorstaina

-Naisten päivät ovat maanantai ja torstai

-Miesten päivät tiistai, keskiviikko, perjantai ja lauantai

-Kuukauden ensimmäinen lauantai on on jaettu lauantai

Hinnasto

Jäsen

12 €

Vieras jäsenen seurassa

25 €

Jäsenen lapsi 7-15 v.

6 €

Lapsi alle 7 v.

ilmainen

11 saunomiskerran kortti

120€

3kk kortti - M / N

275€ / 115€

Vuosikortti - M / N

695€ / 275€

Suomen Saunaseura ry

Vaskiniementie 10, 00200 Helsinki
Kahvio/kassa 050 372 4167
(saunojen aukioloaikana)

Y-tunnus: 0116872-9

Tietosuojaseloste

Saunaseuran tarkoitus

Suomen Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta.

Kokoustiedote johtokunnan kokouksesta 12.12.2018

Uutisarkisto

09.01.2019


Palaute syyskokouksesta. Keskusteltiin syyskokouksen kulusta. Todettiin, että kokouksessa käytiin fiksua ja asiallista keskustelua. Todettiin, että sääntömuutos on jo voimassa, kun siitä on syyskokouksessa päätetty.

Saunominen Unescoon -hanke. Saunominen valittiin kesäkuun 2018alussa Suomen valtion ensimmäiseksi ehdotukseksi Unescon aineettomankulttuuriperinnön kansainväliselle listalle. Päätettiin jatkaa hankkeenprojektikoordinaattorin Annamaria Peltokankaan työsopimusta tammikuun 2019loppuun, jotta saadaan hanke hakemuksineen ja hakemusliitteineen valmiiksitammikuun 2019 loppuun mennessä. Tämän jälkeen hakemus menee arvioitavaksiMuseovirastolle, joka on aineettomaan kulttuuriperinnön työn kansallinentoimeenpanija. Museoviraston arvioinnin jälkeen opetus- ja kulttuuriministeriö lähettäähakemuksen Unescolle maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Sähköautojen latauspisteet.Porsche on esittänyt tarjouksen sähköautojen latauspistokkeiden asentamisesta Saunatalolle. Keskusteltiin asiasta ja päätettiin jatkaa asian selvittelyä.

Haku Saunaseuran toimikuntiin. Saunaseuralla toimivat toimikunnat nimitetään johtokunnan kokouksessa 1 / 2019. Todettiin, että toimikuntien haku on hyvä avata jo joulukuussa, jotta toimikuntien työ pääsee käyntiin mahdollisimman sujuvasti heti vuoden 2019 alussa. Päätettiin avata haku toimikuntiin vuodelle 2019.

Tietojärjestelmäuudistus. Saunatalon tietojärjestelmäuudistusta on edistetty uudistusta pohtivan ryhmän kokoontumisella. Jo nyt on tiedossa, että Saunatalon monitasoisten toimintojen vuoksi tietojärjestelmien uudistuksessa ei ole saatavilla helppoa avaimet käteen -ratkaisua. Tietojärjestelmäuudistus-ryhmä kokoontuu joulu-tammikuussa useampaan otteeseen suunnittelemaan jatkotoimenpiteitä.

Ilmoitusasiat. Todettiin, että Saunaseuran henkilöstösuunnitelman valmistelu on aloitettu.

Kiitokset johtokunnan jättäville. Johtokunnan puheenjohtaja Tuomas M. S. Lehtonen lausui kiitokset johtokunnan jättäville Ritva Ohmeroluomalle ja Jussi Niemelälle.